Hi All,
Portal was not responding so we tried to restarts portal, but we unable to start it (tried many) but getting below errors. However, the other node starts and running now. Please help to resolve this issue.
Jun 10, 2015 10:25:40 AM org.apache.catalina.core.ApplicationContext log
INFO: Initializing Spring FrameworkServlet 'api'
Jun 10, 2015 10:25:44 AM org.apache.catalina.core.ApplicationContext log
INFO: Initializing Spring root WebApplicationContext
Jun 10, 2015 10:25:46 AM org.apache.catalina.core.ApplicationContext log
INFO: Initializing Spring FrameworkServlet 'vgnExtRemoting'
Jun 10, 2015 10:25:46 AM org.apache.catalina.core.ApplicationContext log
INFO: Initializing Spring FrameworkServlet 'rendering'
Jun 10, 2015 10:25:52 AM org.apache.catalina.core.ApplicationContext log
Jun 10, 2015 10:25:54 AM org.apache.catalina.core.StandardContext listenerStart
SEVERE: Exception sending context initialized event to listener instance of class com.vignette.portal.website.internal.AppContextListener
java.lang.ExceptionInInitializerError
at com.epicentric.system.SystemManager.loadProperties(SystemManager.java:142)
at com.epicentric.system.SystemManager.startSystemInitialization(SystemManager.java:98)
at com.epicentric.system.SystemManager.startSystemInitialization(SystemManager.java:85)
at com.vignette.portal.website.internal.AppContextListener.startSystem(AppContextListener.java:34)
at com.vignette.portal.website.internal.AppContextListener.contextInitialized(AppContextListener.java:38)
at org.apache.catalina.core.StandardContext.listenerStart(StandardContext.java:4939)
at org.apache.catalina.core.StandardContext.startInternal(StandardContext.java:5434)
at org.apache.catalina.util.LifecycleBase.start(LifecycleBase.java:150)
at org.apache.catalina.core.ContainerBase.addChildInternal(ContainerBase.java:901)
at org.apache.catalina.core.ContainerBase.addChild(ContainerBase.java:877)
at org.apache.catalina.core.StandardHost.addChild(StandardHost.java:633)
at org.apache.catalina.startup.HostConfig.deployDescriptor(HostConfig.java:656)
at org.apache.catalina.startup.HostConfig$DeployDescriptor.run(HostConfig.java:1635)
at java.util.concurrent.Executors$RunnableAdapter.call(Executors.java:471)
at java.util.concurrent.FutureTask.run(FutureTask.java:262)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1145)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:615)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:724)
Caused by: java.lang.RuntimeException: PortalSystem lookup failed.
at com.vignette.portal.config.PortalConfigUtils.<clinit>(PortalConfigUtils.java:40)
... 18 more
Caused by: javax.naming.NamingException: Could not initialize instance of com.vignette.portal.config.internal.StandardPortalSystemImpl as an error occured during invocation. [Root exception is javax.naming.NamingException: Failed to retrieve (orset secretkey) configuration properties from database. [Root exception is com.vignette.portal.config.ConfigException: Failed to get a connection object]]
at com.vignette.portal.naming.internal.portal.LocalLookup.create(LocalLookup.java:130)
at com.vignette.portal.naming.internal.portal.SingletonLocalLookup.<init>(SingletonLocalLookup.java:31)
at com.vignette.portal.naming.internal.portal.ServiceLifecycleManager.loadService(ServiceLifecycleManager.java:220)
at com.vignette.portal.naming.internal.portal.ServiceLifecycleManager.initializeServiceSet(ServiceLifecycleManager.java:168)
at com.vignette.portal.naming.internal.portal.ServiceLifecycleManager.lookup(ServiceLifecycleManager.java:142)
at com.vignette.portal.naming.internal.portal.PortalInitialContextSPIImpl.lookup(PortalInitialContextSPIImpl.java:44)
at com.vignette.portal.naming.PortalInitialContext.lookup(PortalInitialContext.java:86)
at com.vignette.portal.config.PortalConfigUtils.<clinit>(PortalConfigUtils.java:38)
... 18 more
Caused by: javax.naming.NamingException: Failed to retrieve (orset secretkey) configuration properties from database. [Root exception is com.vignette.portal.config.ConfigException: Failed to get a connection object]
at com.vignette.portal.config.internal.StandardPortalSystemImpl.readConfigPropertiesFromDB(StandardPortalSystemImpl.java:233)
at com.vignette.portal.config.internal.StandardPortalSystemImpl.init(StandardPortalSystemImpl.java:93)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:57)
at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:43)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:606)
at com.vignette.portal.naming.internal.portal.LocalLookup.create(LocalLookup.java:121)
... 25 more
Caused by: com.vignette.portal.config.ConfigException: Failed to get a connection object
at com.vignette.portal.config.internal.ConfigPropertiesDBManager.getConnection(ConfigPropertiesDBManager.java:1428)
at com.vignette.portal.config.internal.ConfigPropertiesDBManager.getAllProperties(ConfigPropertiesDBManager.java:619)
at com.vignette.portal.config.internal.ConfigPropertiesManagerInternal.getPropertiesDuringStartUp(ConfigPropertiesManagerInternal.java:840)
at com.vignette.portal.config.internal.StandardPortalSystemImpl.readConfigPropertiesFromDB(StandardPortalSystemImpl.java:168)
... 31 more
SOMETIMES:
Jun 10, 2015 10:26:24 AM org.apache.catalina.core.ApplicationContext log
INFO: Closing Spring root WebApplicationContext
INFO: ContextListener: contextInitialized()
INFO: SessionListener: contextInitialized()
INFO: ContextListener: attributeAdded('org.apache.jasper.compiler.TldLocationsCache', 'org.apache.jasper.compiler.TldLocationsCache@28efbb01')
Jun 10, 2015 10:31:27 AM org.apache.catalina.core.ApplicationContext log
INFO: Destroying Spring FrameworkServlet 'api'
Jun 10, 2015 10:31:28 AM org.apache.catalina.core.ApplicationContext log
INFO: Destroying Spring FrameworkServlet 'vgnExtRemoting'
INFO: Destroying Spring FrameworkServlet 'rendering'
INFO: Closing Spring root WebApplicationContext
Jun 10, 2015 10:31:29 AM org.apache.catalina.core.ApplicationContext log
INFO: SessionListener: contextDestroyed()
Jun 10, 2015 10:31:29 AM org.apache.catalina.core.ApplicationContext log
INFO: ContextListener: contextDestroyed()
Jun 10, 2015 10:31:46 AM org.apache.catalina.core.ApplicationContext log
INFO: Initializing Spring FrameworkServlet 'api'
Jun 10, 2015 10:31:50 AM org.apache.catalina.core.ApplicationContext log
Jun 10, 2015 10:31:52 AM org.apache.catalina.core.ApplicationContext log
INFO: Initializing Spring FrameworkServlet 'vgnExtRemoting'
Jun 10, 2015 10:31:52 AM org.apache.catalina.core.ApplicationContext log
INFO: Initializing Spring FrameworkServlet 'rendering'
Jun 10, 2015 10:31:57 AM org.apache.catalina.core.ApplicationContext log
Jun 10, 2015 10:31:59 AM org.apache.catalina.core.StandardContext listenerStart
SEVERE: Exception sending context initialized event to listener instance of class com.vignette.portal.website.internal.AppContextListener
java.lang.ExceptionInInitializerError
at com.epicentric.system.SystemManager.loadProperties(SystemManager.java:142)
at com.epicentric.system.SystemManager.startSystemInitialization(SystemManager.java:98)
at com.epicentric.system.SystemManager.startSystemInitialization(SystemManager.java:85)
at com.vignette.portal.website.internal.AppContextListener.startSystem(AppContextListener.java:34)
at com.vignette.portal.website.internal.AppContextListener.contextInitialized(AppContextListener.java:38)
at org.apache.catalina.core.StandardContext.listenerStart(StandardContext.java:4939)
at org.apache.catalina.core.StandardContext.startInternal(StandardContext.java:5434)
at org.apache.catalina.util.LifecycleBase.start(LifecycleBase.java:150)
at org.apache.catalina.core.ContainerBase.addChildInternal(ContainerBase.java:901)
at org.apache.catalina.core.ContainerBase.addChild(ContainerBase.java:877)
at org.apache.catalina.core.StandardHost.addChild(StandardHost.java:633)
at org.apache.catalina.startup.HostConfig.deployDescriptor(HostConfig.java:656)
at org.apache.catalina.startup.HostConfig$DeployDescriptor.run(HostConfig.java:1635)
at java.util.concurrent.Executors$RunnableAdapter.call(Executors.java:471)
at java.util.concurrent.FutureTask.run(FutureTask.java:262)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1145)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:615)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:724)
Caused by: java.lang.RuntimeException: PortalSystem lookup failed.
at com.vignette.portal.config.PortalConfigUtils.<clinit>(PortalConfigUtils.java:40)
... 18 more
Caused by: javax.naming.NamingException: Could not initialize instance of com.vignette.portal.config.internal.StandardPortalSystemImpl as an error occured during invocation. [Root exception is javax.naming.NamingException: Failed to retrieve (orset secretkey) configuration properties from database. [Root exception is com.vignette.portal.config.ConfigException: Failed to get connection object.]]
at com.vignette.portal.naming.internal.portal.LocalLookup.create(LocalLookup.java:130)
at com.vignette.portal.naming.internal.portal.SingletonLocalLookup.<init>(SingletonLocalLookup.java:31)
at com.vignette.portal.naming.internal.portal.ServiceLifecycleManager.loadService(ServiceLifecycleManager.java:220)
at com.vignette.portal.naming.internal.portal.ServiceLifecycleManager.initializeServiceSet(ServiceLifecycleManager.java:168)
at com.vignette.portal.naming.internal.portal.ServiceLifecycleManager.lookup(ServiceLifecycleManager.java:142)
at com.vignette.portal.naming.internal.portal.PortalInitialContextSPIImpl.lookup(PortalInitialContextSPIImpl.java:44)
at com.vignette.portal.naming.PortalInitialContext.lookup(PortalInitialContext.java:86)
at com.vignette.portal.config.PortalConfigUtils.<clinit>(PortalConfigUtils.java:38)
... 18 more
Caused by: javax.naming.NamingException: Failed to retrieve (orset secretkey) configuration properties from database. [Root exception is com.vignette.portal.config.ConfigException: Failed to get connection object.]
at com.vignette.portal.config.internal.StandardPortalSystemImpl.readConfigPropertiesFromDB(StandardPortalSystemImpl.java:233)
at com.vignette.portal.config.internal.StandardPortalSystemImpl.init(StandardPortalSystemImpl.java:93)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:57)
at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:43)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:606)
at com.vignette.portal.naming.internal.portal.LocalLookup.create(LocalLookup.java:121)
... 25 more
Caused by: com.vignette.portal.config.ConfigException: Failed to get connection object.
at com.vignette.portal.config.internal.ConfigPropertiesDBManager.setDBProperties(ConfigPropertiesDBManager.java:156)
at com.vignette.portal.config.internal.ConfigPropertiesManagerInternal.getPropertiesDuringStartUp(ConfigPropertiesManagerInternal.java:839)
at com.vignette.portal.config.internal.StandardPortalSystemImpl.readConfigPropertiesFromDB(StandardPortalSystemImpl.java:168)
... 31 more
Caused by: java.sql.SQLException: The Network Adapter could not establish the connection
at oracle.jdbc.driver.T4CConnection.logon(T4CConnection.java:412)
at oracle.jdbc.driver.PhysicalConnection.<init>(PhysicalConnection.java:531)
at oracle.jdbc.driver.T4CConnection.<init>(T4CConnection.java:221)
at oracle.jdbc.driver.T4CDriverExtension.getConnection(T4CDriverExtension.java:32)
at oracle.jdbc.driver.OracleDriver.connect(OracleDriver.java:503)
at com.vignette.portal.config.internal.ConfigPropertiesDBManager.setDBProperties(ConfigPropertiesDBManager.java:153)
... 33 more
Caused by: oracle.net.ns.NetException: The Network Adapter could not establish the connection
at oracle.net.nt.ConnStrategy.execute(ConnStrategy.java:359)
at oracle.net.resolver.AddrResolution.resolveAndExecute(AddrResolution.java:422)
at oracle.net.ns.NSProtocol.establishConnection(NSProtocol.java:672)
at oracle.net.ns.NSProtocol.connect(NSProtocol.java:237)
at oracle.jdbc.driver.T4CConnection.connect(T4CConnection.java:1042)
at oracle.jdbc.driver.T4CConnection.logon(T4CConnection.java:301)
... 38 more
Caused by: java.net.ConnectException: Connection refused
at java.net.PlainSocketImpl.socketConnect(Native Method)
at java.net.AbstractPlainSocketImpl.doConnect(AbstractPlainSocketImpl.java:339)
at java.net.AbstractPlainSocketImpl.connectToAddress(AbstractPlainSocketImpl.java:200)
at java.net.AbstractPlainSocketImpl.connect(AbstractPlainSocketImpl.java:182)
at java.net.SocksSocketImpl.connect(SocksSocketImpl.java:392)
at java.net.Socket.connect(Socket.java:579)
at oracle.net.nt.TcpNTAdapter.connect(TcpNTAdapter.java:141)
at oracle.net.nt.ConnOption.connect(ConnOption.java:123)
at oracle.net.nt.ConnStrategy.execute(ConnStrategy.java:337)
... 43 more
Thanks
Jayaram